Skip to main content

Tiiminvetäjälle

Lue lisää!

Tietotyön haasteet

Putoaako päivän aikana syliisi uusia tehtäviä palavereissa, puhelimesta, sähköpostista ja kollegoilta? Tai estääkö puhelimen piippaus ja sähköpostit omiin tehtäviin keskittymisen?

Kartoitus

Selvitämme yhdessä juuri sinun työympäristösi aiheuttamat ajanhallinnan haasteet.

Muutos

Otamme viikoittain käyttöön helppoja työkaluja, jotka auttavat selkeyttämään työtaakkaasi.

Teemat

Usein haasteet liittyvät suureen määrään työtehtäviä, joista on vaikea pysyä kartalla sekä valtavaan määrään palavereita. Tilannetta sekoittaa vielä jatkuvat keskeytykset ja älylaitteiden piippaukset. Valmennuksen tavoitteena on vähentää tästä kokonaisuudesta aiheutuvaa kiireen tunnetta.

Palaverien määrä

Johtavassa asemassa olevat käyttävät keskimäärin 23 tuntia viikossa palavereissa istumiseen ja heistä 71% sanoo palavereiden olevan tehottomia.

Sähköpostit

Tietotyöläiset käyttävät keskimäärin kolme tuntia päivässä sähköpostien selailuun ja niihin vastaamiseen. Osasyynä tähän on sekava sähköposti ja huonot työtavat.

Muutetaan yhdessä kiireesi kiitokseksi!

Tilaamaan

Nettisivujen avajaistarjous! Tilaa valmennus hintaan 996€ (+alv.) alla olevasta linkistä.

Kalenteriin

Varaa etätapaaminen kanssani, jos haluat jutella valmennuksesta.

Valmennuksen tärkeimmät osa-alueet

Ovatko nämä haasteita sinun työssäsi?
Työtehtävien sekavuus

Työtehtävät ovat ripoteltuna sähköpostiin, muistioihin sekä Post-it -lapuille. Uusiakin tehtäviä tulee jatkuvasti, mutta tässä osiossa saamme kokonaisuuteen järkeä. 

Täysi kalenteri

Kalenterikutsuja tulee jatkuvasti lisää eikä omille työtehtäville jää aikaa. Kiireen keskellä turhauttaa istua tehottomissa palavereissa.

Keskittymisen vaikeus

Palavereiden jälkeen jää vain vähän aikaa keskittyä oikeaan työhön. Sähköpostit ja muut piippaukset keskeyttävät jatkuvasti. Työ tuntuu sirpaleiselta ja sekavalta.

Palaverien järjestäminen

Tiimin kanssa on vaikea saada keskustelua tai ideointia aikaiseksi. Palavereissa istutaan paljon, mutta välillä tuntuu, että asiat eivät siltikään etene.

Valmennus käytännössä

Valmennus koostuu neljästä tunnin etätapaamisesta. Tapaamisessa syvennymme yhteen yllä olevista teemoista. Jokaisella kerralla saat mukaasi helppoja ja hyödyllisiä työkaluja, joilla teet työstäsi entistäkin selkeämpää.

Kenelle?

Valmennus sopii tiiminvetäjille ja johtajille, jotka ovat innokkaita pohtimaan ja kehittämään omia työtapojaan valmentajan kanssa.

Tyytyväisyystakuu

Voit huoletta tilata valmennuksen, sillä laskutan vain tyytyväisiä asiakkaita. Voit lopettaa valmennuksen ensimmäisen tapaamisen jälkeen kokonaan maksutta.

Muutetaan yhdessä kiireesi kiitokseksi!

Tilaamaan

Nettisivujen avajaistarjous! Tilaa valmennus hintaan 996€ (+alv.) alla olevasta linkistä.

Varauskalenteriin

Varaa etätapaaminen kanssani, jos haluat jutella valmennuksesta.