Skip to main content

Puolen vuoden tilaus

Lue lisää!

Tietotyön haasteet

Putoaako päivän aikana syliinne uusia tehtäviä palavereissa, Teamsistä ja sähköpostista? Tai estääkö puhelimen piippaus ja sähköpostit kunkin omiin tehtäviin keskittymisen?

Kartoitus

Tiiminne pääsee pohtimaan kirjallisesti omaa työympäristöään jo ennen ensimmäistä tapaamista. Näin löydämme teille eniten harmia tuottavat ajanhallinnan haasteet.

Muutos

Otamme kuukausittain käyttöön työkaluja, jotka auttavat ratkomaan kartoituksessa löydettyjä haasteita. Vähennämme jokaisen työtaakkaa sekä parannamme tiimin yhteistä työskentelyä.

Teemat

Usein haasteet liittyvät suureen määrään työtehtäviä, joista on vaikea pysyä kartalla sekä valtavaan määrään palavereita. Tilannetta sekoittaa vielä jatkuvat keskeytykset ja älylaitteiden piippaukset. Valmennuksen tavoitteena on vähentää tästä kokonaisuudesta aiheutuvaa kiireen tunnetta.

Palaverien määrä

Johtavassa asemassa olevat käyttävät keskimäärin 23 tuntia viikossa palavereissa istumiseen ja heistä 71% sanoo palavereiden olevan tehottomia.

Sähköpostit

Tietotyöläiset käyttävät keskimäärin kolme tuntia päivässä sähköpostien selailuun ja niihin vastaamiseen. Osasyynä tähän on sekava sähköposti ja huonot työtavat.

Muutetaan yhdessä teidän kiireenne kiitokseksi!

Tilaamaan

Elokuun alun tarjous! Tilaa valmennus hintaan 3000€ +alv. (norm. 3600€) alla olevasta linkistä.

Kalenteriin

Varaa etätapaaminen kanssani, jos haluat jutella valmennuksesta.

Valmennuksen tärkeimmät osa-alueet

Ovatko nämä haasteita teidän työssänne?
Työtehtävien sekavuus

Työtehtävät ovat ripoteltuna sähköpostiin, muistioihin sekä Post-it -lapuille. Uusiakin tehtäviä tulee jatkuvasti, mutta tässä osiossa saamme kokonaisuuteen järkeä.

Täysi kalenteri

Kalenterikutsuja tulee jatkuvasti lisää eikä omille työtehtäville jää aikaa. Kiireen keskellä turhauttaa istua tehottomissa palavereissa.

Keskittymisen vaikeus

Palavereiden jälkeen jää vain vähän aikaa keskittyä oikeaan työhön. Sähköpostit ja muut piippaukset keskeyttävät jatkuvasti. Työ tuntuu sirpaleiselta ja sekavalta.

Palaverien järjestäminen

Tiimin kanssa on vaikea saada keskustelua tai ideointia aikaiseksi. Palavereissa istutaan paljon, mutta välillä tuntuu, että asiat eivät siltikään etene.

Valmennus käytännössä

Tapaamme tiiminne kanssa kerran kuussa puolen vuoden ajan. Nämä etätapaamiset kestävät tunnin ja niiden aikana syvennymme yllä oleviin teemoihin. Voimme muokata tapaamisia tarpeisiinne sopiviksi esimerkiksi suunnittelemalla ideointityöpajan tiiminvetäjän kanssa.

Kenelle?

Työpajat sopivat noin viiden hengen tiimeille, jotka ovat avoimia pohtimaan ja kehittämään omia työtapoja valmentajan kanssa.

Tyytyväisyystakuu

Voit huoletta tilata valmennuksen, sillä laskutan vain tyytyväisiä asiakkaita. Voit lopettaa valmennuksen ensimmäisen tapaamisen jälkeen kokonaan maksutta.

Muutetaan yhdessä teidän kiireenne kiitokseksi!

Tilaamaan

Elokuun alun tarjous! Tilaa valmennus hintaan 3000€ +alv. (norm. 3600€) alla olevasta linkistä.

Kalenteriin

Varaa etätapaaminen kanssani, jos haluat jutella valmennuksesta.